Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op deze site kun je informatie vinden die misschien wel nuttig voor je is.  Ik krijg wel eens vragen over de dingen waar ik mee bezig ben, en dan is het handig om een site te hebben waarop je wat kunt teruglezen.   

 

Voorlopig bestaat mijn site uit vier onderdelen.  Naast de trein voor mijn woon-werkverkeer heb ik een Land Rover voor vakanties en de dingen waarvoor een auto handig is.  Ik heb de auto zoveel mogelijk aan mijn wensen aangepast. Dit leid tot wisselende reacties van mijn medeweggebruikers.   Voordegene die auto's wel leuk vinden, en in het bijzonder Land Rovers heb ik een groot deel van mijn aanpassingen op de auto beschreven op deze site.  Hier vind je nog wel veel lege knoppen.

 

Een ander project is mijn zelfgebouwde, of zelfaangepaste wooncaravan.    Een heel ander verhaal is mijn verhaal over Egypte en de kennis die daar nog steeds verborgen ligt.  

 

Mijn nieuwste project is het bouwen een autarkisch (zelfvoorzienend) huis in Oosterwold.   Dit is nog heel pril, dus de informatie die hier op staat bestaat alleen nog maar in mijn hoofd, of op papier. Desalniettemin vind ik dit leuk om te delen.

 

Nog niet alles is al ingevuld, dus misschien geduld.  Deze site is ook een beetje mijn oefenplatform voor een andere website die ik onderhoud www.besefinzicht.nl  

 

Veel lees en kijkplezier, en mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. 

 

Tjalf